skip to Main Content

BEMU har utnämnt Graham Gouldman till Honorary Fellow

BEMU har tilldelat den legendariske låtskrivaren Graham Gouldman utmärkelsen Honorary Fellow som ett erkännande av hans enastående bidrag till musikvärlden och hans betydande påverkan på generationer av musiker och låtskrivare. Den 4 oktober 2023 besökte Gouldman BEMU där han träffade elever, var med i en Q/A samt gjorde en konsert tillsammans med några av BEMU:s gästlärare. En historisk händelse för BEMU och en magisk dag/kväll för alla inblandade. Thank you Mr Graham Gouldman – Our very first Honorary Fellow.

MOTIVERING

Brunnsvik College of Music bestows the title of Honorary Fellow upon Graham Gouldman. A maestro of melody and lyricism. His timeless compositions for 10cc and other artists have enriched the global music landscape making him an inspiration to generations of songwriters.

Läs mer om utmärkelsen samt om Gouldman här.

Back To Top